HOME | CONTACT | ADRES & ROUTE | FAQ | SITEMAP
       

EXPERTISE
PARTNERS
HISTORIE
 
  CONTACT GEGEVENS
STRATEL SUPPORT
Akeleibaan 3
2908 KA Capelle a/d IJssel
Tel: 010 - 458 40 12

Partners

Henk Dekker
   Customer service analist, strategische- tactische plan­ontwik­keling, Interim management, implementatie
Meer dan 30 jaar senior management ervaring in dienst­verlenende omgevingen en customer service tot op directieniveau in de sectoren telecommunicatie, energie, diverse overheden, logistiek, etc. Creatief ontwikkelaar van bedrijfsplannen en afdelingsplannen.

Hartger Eikelhof
   Trainer in sales en teamprocessen, management coach, teambuilding procesbegeleider
15 jaar ervaring in sales waarvan 10 jaar als trainer-coach in een grote verscheidenheid aan organisaties en branches. Is in het bijzonder gericht op communicatie in de sales en customer service processen.

John Werner
   Interim manager, supervisor, teamleider, project- leider. Ervaring met het verbeteren van bestaande klantenservice omgevingen
Hand-on / people manager met een brede ervaring binnen verschillende branches, functies en bedrijven in zowel service als sales gerichte organisaties.

Pierre Emanuel
   Human Resources Consultant, interim manager en coach
25 jaar ervaring in uiteenlopende internationale organisaties. Senior management en directie posities op het gebied van sales, operations en HRM. Laatste 8 jaar actief als zelfstandig consultant en (management) coach. Focus op het laten renderen van menselijk kapitaal in onder meer Customer Services omgevingen.

Marianne Kieft
   HRM consultant en coach
10 jaar ervaring op diverse niveaus bij voornamelijk organisaties in de internationale zakelijke dienstverlening. Gedegen achtergrond in recruitment, HRM.

Peter Oostervink
   Internetmarketing en communicatie advies
Ruim 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van diverse commu­nicatievormen voor zowel de digitale als printed media.
Naast vormgeving vooral actief op het gebied van webdevelop­ment, applicatie ontwikkeling en usability.  STRATEL
De Stratel Support organisatie omvat een collectief netwerk van verschillende disciplines die allemaal gericht zijn op één doel namelijk: waarde toevoegen aan de service en organisatie van de opdrachtgever.

Aan Stratel Support verbonden personen zijn zeer ervaren en hebben hun sporen verdiend binnen hun specialisme in het vakgebied Organisatie en Customer Service.

  MISSIE
Stratel Support ziet het als haar missie om organisaties te ondersteunen in verbeterproces- sen en speciaal die processen waarin service een belangrijke rol speelt, een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige inhoud te geven die waarde toevoegt aan het uiteindelijk resultaat van de organisatie.
| Disclaimer