HOME | CONTACT | ADRES & ROUTE | FAQ | SITEMAP
       

EXPERTISE
PARTNERS
HISTORIE
 
  CONTACT GEGEVENS
STRATEL SUPPORT
Akeleibaan 3
2908 KA Capelle a/d IJssel
Tel: 010 - 458 40 12Outsourcing

Stratel Support is destijds opgezet, mede door haar expertise op gebied van outsourcing en stelt die expertise ter beschikking.

 

Stratel Support heeft de beschikking over ervaren projectmanagers outsourcing. Wij richten ons daarbij op het adviseren op het gebied van outsourcing beslissingen, het opstellen van programma’s van eisen, het opstellen van Service Level Agreements met de daarbij behorende kpi’s en het opstellen van stappenplannen.

 

Een belangrijk aspect in outsourcing is het niveau van uitbesteding zowel in de zin van “kwaliteit” (kennis en kunde van de medewerkers, systemen) als in de zin van “kwantiteit” (geheel of gedeeltelijke uitbesteding, bijvoorbeeld opvang van volumepieken of opvang buiten kantoortijden)

 

<< vorige pagina  BCS SCAN
Een getal geeft echter niet aan welke acties er ondernomen moeten worden om tot een beter resultaat te komen. Zo zijn er meerdere methodieken die u soortgelijke informatie geven.

Naast deze technieken hebben wij een BCS scan ontwikkeld die u in een relatief korte tijd een globaal beeld geeft over sterke en zwakke plekken in de klantenservice. 
Lees verder >>
  
| Disclaimer