HOME | CONTACT | ADRES & ROUTE | FAQ | SITEMAP
       

EXPERTISE
PARTNERS
HISTORIE
 
  CONTACT GEGEVENS
STRATEL SUPPORT
Akeleibaan 3
2908 KA Capelle a/d IJssel
Tel: 010 - 458 40 12Historie

Stratel Support werd in 1993 gestart door Henk Dekker die daarvoor al diverse management en directiefuncties had bekleed binnen gerenommeerde organisaties. Sindsdien is Stratel actief geweest in vele projecten bij tal van bekende organisaties in binnen en buitenland.

Stratel is van oorsprong een telecommunicatie gerelateerd management adviesbureau met een langjarige ervaring in management, klantenservice en heldere planontwikkeling. In de loop van de jaren heeft echter een duidelijke ontwikkeling plaatsgevonden naar een breed spectrum van management support en interim management activiteiten We ontdekten dat “servicegerichtheid” de rode draad was waardoor het succes en het imago van nagenoeg elke organisatie wordt bepaald. Mede daarom nam de Stratel Groep (het moederbedrijf) in 1999 een klein customer service center over dat intussen twee vestigingen en meer dan 100 medewerkers omvat, en een uistekende reputatie heeft opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Daarmee kwam een uitgebreide expertise ter beschikking op gebied van klantenservice. Vandaag de dag ligt de focus van Stratel Support geheel op klantenservice.  MISSIE
Stratel Support ziet het als haar missie om organisaties te ondersteunen in verbeterproces- sen en speciaal die processen waarin service een belangrijke rol speelt, een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige inhoud te geven die waarde toevoegt aan het uiteindelijk resultaat van de organisatie.

  GERELATEERDE LINKS

      »   Expertise
  » Onze partners
  »  Historie
  
| Disclaimer